Літом 2013 року американська компанія Teknetics випустила у світло три нові металошукачі, чим поза сумнівом порадувала початкуючих скарбошукачів. Зупинимося ми на двох з них, це Teknetics EuroTek і Teknetics EuroTek PRO, тому що, саме вони створюватимуть конкуренцію і тіснитимуть ACE 150 і ACE 250.

Металошукачі з нової серії EuroTek поєднують в собі простоту, надійність і функціональність. Призначені для початківців, працюють за принципом "включив і пішов". Мають робочу частоту 7.81 кГц, що дозволяє однаково добре шукати як дрібні так і великі предмети, як наслідок ефективно використати EuroTek як на пляжі, так і за містом. EuroTek має великий екран і малу вагу, що дозволяє користуватися металошукачем навіть дитині. Живлення EuroTek, це всього одина батарейка або акумулятор типу "Крону".

Котушка
Штатна водонепроникна котушка на Eurotek і Eurotek Pro, має круглу форму з діаметром 8 дюймів, що складає близько 20 сантиметрів, тип "моно". Варто відмітити що роз'єми у котушок різні і як наслідок взаємозамінюваність котушок Eurotek і Eurotek Pro відсутня.

 

teknetics-eutotek 

Teknetics Eurotek

Teknetics Eurotek - самий бюджетний металошукач з нової серії поєднує в собі простоту, надійність і функціональність. Найближчий відомий аналог металошукача ACE 150.

teknetics-eutotek-pro

 

Teknetics Eurotek Pro

Teknetics Eurotek Pro - не дорогий і перспективний металошукач, поєднує в собі простоту, надійність і функціональність, також можливість використання потужніших котушок. Найближчий відомий аналог металошукача ACE 250.

 

Використання Eurotek
При появі об'єкту під котушкою, на екрані з'являється VDI значення, що характеризує мету. VDI може набувати значень від 0 до 99, тим самим досить точно ідентифікувати об'єкт. Також, металошукач видає звуковий сигнал залежно від типу об'єкту, низької тон говорить про низьку провідність, це як правило предмети із заліза і частково пробки, високий тон говорить про високу провідність, це як правило предмети з кольорового металу, бронза, золото, срібло, мідь, ...

 
Відмінність Teknetics Eurotek і Eurotek PRO
Металошукач Eurotek PRO має режим точного ціле визначення (пінпоінт), велику шкалу глибини залягання об'єктів, регулювання гучності звукового відгуку. Також Eurotek і Eurotek PRO мають різні роз'єми для підключення котушок, що обмежує можливість вибору котушок на Teknetics Eurotek, але даючи Teknetics Eurotek Pro можливість підключити велику котушку, приміром 11DD.

 

Купити металошукач в Україні
Металошукачі Teknetics EuroTek і EuroTek PRO з офіційною гарантією в два роки в інтернет магазині iskateli в Києві. Доставка по Україні.

Повна або часткова публікація цього огляду, можлива тільки при отриманні письмового дозволу адміністрації сайту. Усі права на цей огляд належать http://iskateli.com.ua

Рекомендовані товари

  1. Останні додані
  2. ТОП переглядів
  3. Недорогі металошукачі